29, Νοεμβρίου, 2016 | sevDesk | Von Stathis Kassios
rubiconet

Η εμπειρία της εταιρείας Rubiconet με το sevDesk!

Λίγα λόγια για εσάς και την επιχείρησή σας

Το δημιουργικό γραφείο μας ξεκίνησε την δραστηριότητα του στον χώρο των γραφικών τεχνών το 2008. Κύριο αντικείμενο μας είναι η σχεδίαση και η εκτύπωση μακετών για οποιοδήποτε είδος έντυπου υλικού ( διαφημιστικά έντυπα, διαφημιστικές καταχωρήσεις, αφίσες, εταιρική ταυτότητα, συσκευασίες, ετικέτες για συσκευασίες, περιοδικά, προϊοντικοί κατάλογοι, διαφημιστικά stand, προωθητικά έντυπα, προωθητικές κατασκευές).

Η πορεία μας στον χώρο των γραφικών τεχνών και η ζήτηση της αγοράς, μας καθοδήγησαν να δώσουμε έμφαση στην σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Έχουμε αποκτήσει μια αρκετά μεγάλη εμπειρία όσον αφορά την σχεδίαση ενός σωστού και αποτελεσματικού λογοτύπου, ακολουθώντας τους απαραίτητους τεχνικούς κανόνες για την σωστή εφαρμογή του σε οποιαδήποτε έντυπη ή ηλεκτρονική εφαρμογή χρησιμοποιηθεί.

Έχουμε καταφέρει να προσεγγίζουμε τις απαιτήσεις της αγοράς και να τις συνδυάζουμε με αυτές του πελάτη σε ένα αποδεκτό αισθητικό αποτέλεσμα. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια οι δραστηριότητες μας επεκτάθηκαν και στον χώρο του διαδικτύου αναλαμβάνοντας την σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων και διαφημιστικών internet banners.

Γνωρίζοντας ότι κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες και κινείται στους δικούς της ρυθμούς, επιτυγχάνουμε να προτείνουμε και να δημιουργούμε εξατομικευμένες, ποιοτικές και προσιτές λύσεις, ικανές να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις «ηλεκτρονικές» ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης.

Βασικός στόχος μας είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας ένα ποιοτικό φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων στο χώρο της ψηφιακής διαφήμισης και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Σήμερα η πρόσβαση με ταχύτητα και ευκολία στην αξιόπιστη και πλουραλιστική πληροφόρηση, μειώνει σημαντικά τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτουν οι καταναλωτές για την αναζήτηση πληροφοριών, ώστε να επιτύχουν πιο συμφέρουσες και επιτυχημένες αγορές.

Παράλληλα, κάθε επιχείρηση με προοπτική και αναπτυξιακή πορεία επενδύει στην προβολή της, προσπαθώντας ταυτόχρονα να βελτιώσει την επικοινωνία με τους καταναλωτές και να προωθήσει καλύτερα τα προϊόντα ή και υπηρεσίες στην αγορά.

Γιατί επιλέξατε να αγοράσετε μια συνδρομή στο sevDesk; Τί ανάγκες είχατε ως επιχείρηση;

Χρειαζόμασταν μια online εφαρμογή με εύκολη πρόσβαση και διαχείρiση για τις ανάγκες της εταιρίας μας.

Πώς χρησιμοποιείτε καθημερινά το sevDesk; Τί ενέργειες κάνετε;

Καταχώρηση πελατολογίου, εξόδων και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε την εφαρμογή στο μέγιστο βαθμό για την αυτοματοποίηση των εργασιών.

Θα συνιστούσατε το sevDesk σε ελεύθερους επαγγελματίες & ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα;

Συνιστούμε την εφαρμογή στους ελεύθερους επαγγελματίες και σε μικρές επιχειρήσεις γιατί ειναι εύκολο, αξιόπιστο και απόλυτα προσβάσιμο.

Νιώθετε ασφαλείς με το sevDesk σε ότι αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ναι, νιώθουμε ασφαλείς με την εφαρμογή sevDesk!

Χρειάστηκε να κάνετε κάτι πριν χρησιμοποιήσετε το sevDesk σε ότι αφορά απαιτήσεις της Εφορίας για τέτοιου είδους λογισμικό όπως το sevDesk; Προσθέστε ότι άλλο  θέλετε.

Δεν χρειάστηκε να κάνουμε απολύτως τίποτα ως προς τις απαιτήσεις της Εφορίας.

Εκ μέρους της ομάδας του sevDesk, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Rubiconet για τις απαντήσεις τους.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ*

Χρησιμοποιήστε αυτό το κωδικό κατά την αγορά: T2YPFRM0

*η έκπτωση ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες

Stathis Kassios

Stathis Kassios

Msc. in Economics. Business Development sevDesk Greece. Web Consultant based in Athens.
Stathis Kassios